ITU ESPRESSO TALK

Lægger ny it bånd på din organisation? Få forskerens bud

791 views

Vi kigger i denne ITU ESPRESSO Live Talk på, hvordan organisationen følger med, når der indføres ny teknologi - og hvad det betyder for arbejdsglæden og effektiviteten. I en talk med adjunkt, Louise Harder Fischer, tager vi den hastige ibrugtagning af nye teknologier op til debat, og undersøger, hvilke muligheder organisationen har for at følge med.

Louise Harder Fischer forsker i teknologibrug i videnstunge organisationer, og ifølge hende har mange organisationers langsomme teknologiske tilpasningsevne en række sociale konsekvenser og følgevirkninger. Især samspillet mellem ledelse, teknologi og medarbejdere er på spil, og grundlæggende forandringer i organisationen kan gå helt under ledelsens radar. Louise Harder Fischer har brugt de sidste 5 år på at undersøge disse organisatoriske følgevirkninger – og ifølge hende bør det sociale og det teknologiske i organisationen udvikle sig gensidigt og løbende.

Lyt med, og bliv meget klogere på hvorfor, når Louise Harder Fischer og moderator Pernille Enggaard tager disse spørgsmål op til behandling i første ITU ESPRESSO-talk i en serie.

Speaker: Louise Harder Fischer

Louise Harder Fischer er ph.d. i it-ledelse og adjunkt på IT-Universitet i digital transformation under Business IT-instituttet. Hun underviser desuden på den specialiserede lederuddannelse, Master i it-ledelse på IT-Universitetet.

Hun er oprindeligt uddannet cand.merc.dat fra CBS og har haft både leder- og konsulentjobs i industrien, samtidigt med at hun har undervist og skrevet bøger om it-ledelse. Louise Harder Fischer har været ekstern lektor på CBS siden 2007 i it-forandringsledelse kombineret med forskningspartneransættelser i tech-virksomheder.

Moderator: Pernille Enggaard

Med en solid baggrund som business- og finansjournalist beskæftiger Pernille Enggaard sig indgående med alt fra økonomi og erhvervsliv til digitalisering, makrotendenser og it-drevet vækst.

Hun er især kendt som vært på programmet Millionærklubben hos Euroinvestor (tidl. på Radio24Syv og TV2 News), hvor hun udforsker det globale erhvervsliv og de finansielle markeder sammen med analytikere, investorer og topchefer. Pernille er derudover uddannet akademiøkonom fra CBS og har tidligere arbejdet som kommunikationsrådgiver for en række større danske virksomheder, skrevet for dagbladet Børsen og bidraget til en række bøger om digitalisering, bl.a. "Den Digitale Frontløber" fra Børsens Forlag.


Om ITU ESPRESSO

Kaffepausen der gør dig klogere. ITU ESPRESSO er IT-Universitetets nye online talk-serie henvendt til dig, der beskæftiger dig professionelt med digital transformation.

Gennem en række live-streamede samtaler deler forskere og fagpersoner ud af deres viden i koncentrerede shots, som du kan nyde i din kaffepause. Vi zoomer ind på muligheder, udfordringer, tendenser og dilemmaer i feltet mellem it, ledelse og forretningsudvikling og kommer med gode råd til ledere af digitalisering på tværs af brancher og sektorer.

Med ITU ESPRESSO får du et skud ny viden og inspiration, som du kan tage direkte med videre i dit arbejde. Serveret rygende varm og frisk fra digitaliseringens frontlinje.