Life long learning

MASTER I IT-LEDELSE: COACHINGFORLØB FOR LEDERE

137 views
"Noget af det som jeg oplever, at deltagerne er særligt glade for, det er netop refleksionsrummet, og når de får muligheden for at komme ind i en coaching-samtale og fordybe sig i sin egen praksis og rolle"

At drive digital forandring kræver ikke kun viden – det kræver også noget af dig som person. Som studerende på Master i it-ledelse bliver du tilknyttet en erhvervspsykolog eller coach fra konsulenthuset LEAD.

Master i it-ledelse er ideel for fagpersoner, konsulenter, projektledere, ledere og chefer, som planlægger eller er trådt ind i roller, der kræver en digital-først tankegang.


Uddannelsen henvender sig til dig, som driver eller ønsker at drive digital transformation i enten offentlige eller private organisationer.

I videoen kan du møde to af LEAD's erhvervspsykologer og coaches, der fortæller meget mere om forløbet på uddannelsen, og hvorfor den kan være relevant for dig. 


Om Master i it-ledelse på IT-Universitetet

Master i it-ledelse er en specialiseret lederuddannelse med fokus på it og digitalisering, som gør dig i stand til både at forstå og lede komplekse, strategiske processer, der involverer it, digitalisering og digital forandring.

Master i it-ledelse er et individuelt udviklingsforløb, hvor du videreudvikler din faglige identitet til at stå i spidsen for digital transformation. 

Uddannelsen supplerer derved din lederprofil med en akademisk profil, der giver forståelse for og de nødvendige kompetencer til at drive digital forandring, lede it og tage strategiske beslutninger i komplekse organisatoriske systemer.


Ansøgning om funding

Der er gode muligheder for at søge økonomisk støtte til efteruddannelser som Master i it-ledelse.

Erfaringsmæssigt kan der søges op til 50.000 pr. semester afhængigt af fonden. Fondene nævnt nedenfor har meget forskellige rammer, ansøgningsdeadlines, særpuljer og ansøgningsprocedurer. Derfor anbefaler vi, at du kontakter fondene for specifik vejledning og søger viden i din egen organisation i god tid, inden ansøgningsperioderne åbner.

Hos nogle fonde er det i praksis din leder, der indsender din ansøgning i fondenes digitale ansøgningssystem. Vi anbefaler derfor også, at du og din leder forbereder jer i fællesskab, da der er meget stor søgning på fondsmidlerne. Tildeles der efter ”først-til-mølle” kan selv de største puljer være tildelt allerede en 20-30 minutter efter ansøgningsportalen er åbnet.

Bruttolønsordning
En anden finansieringsmulighed kan være f.eks. bruttolønsordning. En af fordelene ved en bruttolønsordning er, at din skat er med til at finansiere udgiften, så det ikke bliver så dyrt, som hvis du selv skal betale for hele uddannelsen. Undersøg mulighederne i din organisation i god tid.

For offentligt ansatte kan følgende fonde være værd at undersøge:

For privat ansatte kan følgende fonde være værd at undersøge:

Hent mere inspiration, og find flere relevante informationer om fonde, legater og offentlige puljer på Legathåndbogen.dk.


Nyhedsbrev

Hvis du gerne vil holde dig ajour med nyheder, kommende events og faglige arrangementer ifm. Master i it-ledelse, er du også velkommen til at skrive dig op til Master i it-ledelses nyhedsbrev.


Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om Master i it-ledelse eller ITU's øvrige efteruddannelser, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Find vores kontaktoplysninger og træffetider her på itu.dk.