Study Programmes

Den datadrevne virksomhed

250 views
"Jeg er af den opfattelse, at data er vigtige, men det er ikke det eneste, der er vigtigt. Data indgår med en række andre faktorer, som gør at digitalisering kan lykkes".

Digitalt lederskab handler om dine kompetencer både som leder og som medarbejder. Du får en indsigt i, hvordan virksomheder drives og får en større forståelse for, hvordan digitalisering skaber værdi for forretningen. Det giver en praktisk forståelse af digitaliseringsudfordringerne for virksomheden.

Bliv klogere på den datadrevne virksomhed og digitaliseringens muligheder. I denne video deler chefkonsulent ved Forsvarsministeriet og ekstern lektor ved IT-Universitetet, Jimmy Kevin Pedersen sit perspektiv på den datadrevne organisation og betydningen data og en række andre elementer har for digitaliseringen.

meget mere om forløbet på uddannelsen, og hvorfor den kan være relevant for dig. 


Digitalt lederskab

Arbejder du med digitalisering, og er du nysgerrig på strategisk og digitalt lederskab? Så kunne kurset Digitalt lederskab måske være noget for dig. Kurset udbydes af ITU Professional Courses, og undervises også af Jimmy Kevin Pedersen. Forløbet strækker sig over fire dage.

Kurset henvender sig til nuværende og kommende digitale ledere enten inden for den private eller offentlige sektor. Fx ledere af it-afdelinger, it-konsulenter, digitaliseringschefer, it-projektledere, rådgivere på it-områder, projektansvarlige, projektledere eller lignende.

Læs mere om kurset her. 

ITU Professional Courses

ITU Professional Courses er henvendt til dig, der har en del erfaring, men ønsker at styrke din faglighed inden for specifikke it-relaterede områder. 

Kurserne er relevante for alle, der arbejder med softwareudvikling, it-arkitektur, digital forretningsudvikling, digitalt design, it-ledelse eller andre områder, hvor it spiller en central rolle. 


Fælles for kurserne er, at de: 

  • forløber over en til fem dage 

  • adresserer fremtidens udfordringer 

  • beskæftiger sig med højaktuelle og konkrete behov for kompetencer 

  • undervises af forskere, eksterne lektorer og erfarne professionelle 

  • er baseret på den nyeste viden 


Har du et forslag til et kursus, kan du kontakte ITU Professional Courses her. 


Ansøgning om funding

Der er gode muligheder for at søge økonomisk støtte til efteruddannelse. Erfaringsmæssigt kan der søges op til 50.000 pr. semester afhængig af fonden. Fondene nævnt nedenfor har meget forskellige rammer, ansøgningsdeadlines, særpuljer og ansøgningsprocedurer. Derfor anbefaler vi, at du i meget god tid kontakter fondene for specifik vejledning.

Hos nogle fonde er det i praksis din leder, der indsender din ansøgning i fondenes digitale ansøgningssystem. Vi anbefaler, at du og din leder forbereder jer grundigt inden, da der er meget stor søgning på fondsmidlerne. Tildeles der efter ”først til mølle” kan selv de største puljer være tildelt allerede en 20-30 minutter efter ansøgningsportalen er åbnet.

Følgende legater er der bl.a. mulighed for at søge. Bemærk, at de opdateres løbende.På en række af kurserne under ITU Professional Courses kan du desuden søge om gratis deltagelse via finanskompetencepulje.dk. Bemærk, du skal være ansat i en virksomhed, der er omfattet af overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Finansforbunde.


Kontakt

Skriv til os eller ring, hvis du har spørgsmål til kurserne eller hvis du vil høre nærmere om mulighederne for særligt udviklede kurser til din virksomhed. 

Vi kan kontaktes på itupc@itu.dk 

eller: 

Philip Sønderberg

Head of ITU Professional Courses 

Dir: (+45) 3045-7894 

E-mail: phiso@itu.dk

Arbejdsgiverforening og Finansforbunde.


Tilmeld Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig ITU Professional Courses nyhedsbrev. 

Med nyhedsbrevet kan du fremover holde dig orienteret om aktuelle kurser, faglige events, relevante nyheder og tilbud relateret til ITU professional Courses.
 

Nyhedsbrevet udkommer fire til seks gange om året.