Study Programmes

Master i it-ledelse studietur

484 views
Studieturen på Master i it-ledelse går til teknologi- og iværksætterområder som fx Silicon Valley, Shanghai, Seoul, Tel Aviv, München, New Delhi og New York og søger at give de studerende et globalt perspektiv på digital transformation. Den givne destination vil give direkte adgang til et tech-miljø, hvor venturedreven tech-udvikling, investeringer, innovation, start-ups, entreprenører og talentmasse alt sammen gør sig gældende.

De indskrevne masterstuderende vil på turen få mulighed at hente inspiration og informere praksis i (egne) danske virksomheder og organisationer. Turen vil inkludere besøg hos en række udvalgte virksomheder, der har formået at udnytte nye teknologiers muligheder og potentialer og skabe digital transformation med værdi for marked, organisation og samarbejdspartnere. På den baggrund vil de studerende blive klogere på, hvordan muligheder og udfordringer ved digital transformation kan identificeres – og hvilke de geografiske og kulturelle faktorer, der spiller ind.

Hør linjeleder for Master i it-ledelse, Lars Rune Christensen fortælle mere om studieturens faglige, sociale og netværksmæssige udbytte i videoen.