Study Programmes

ONLINE ÅBENT HUS FOR MASTER I IT-LEDELSE

366 views
Vil du styrke din digitale lederprofil? IT-Universitet lancerer i år en ny og revideret udgave af uddannelsen Master i it-ledelse. Den specialiserede it-ledelsesuddannelse stiller skarpt på digital transformation og fordyber sig i spændingsfeltet mellem strategisk it-ledelse, teknologiforståelse og ledelse af digital forretning.

Master i it-ledelse er en forskningsbaseret efteruddannelse, der supplerer din lederprofil med en akademisk profil. Uddannelsen kobler faglig udvikling med personlig udvikling og netværk og byder på en række nye elementer og fagligt indhold.

I tråd med det skærpede, faglige fokus på digital transformation byder uddannelsen bl.a. på løbende individuel ledelsessparring med en erhvervspsykolog og flere netværksaktiviteter, navnligt en studietur til en international tech hub.

Linjeleder for Master i it-ledelse, Lars Rune Christensen vil bl.a. præsentere det faglige indhold for uddannelsen i 2021. Der vil også være oplæg fra leder ved Institut for Business IT, en forsker og underviser på uddannelsen samt en tidligere masterstuderende.

For mere information: https://www.itu.dk/efteruddannelser/master-i-it/master-i-it-ledelse-2020