Life at ITU

STUDERENDE FOR EN DAG

2,017 views
Er du i gang med det sidste år af din gymnasiale uddannelse eller har du sabatår, og kunne du tænke dig at snuse til livet som studerende på en af IT-Universitetets bacheloruddannelser? Så har du hvert semester chancen for at følge en studerende i løbet af en dag og snuse til hverdagslivet på universitetet. Som ”Studerende for en dag” er du sammen med en af de nuværende studerende en dag og får mulighed for at få en fornemmelse af det faglige indhold og studiemiljøet.

Du vil følge en studerende en dag på universitetet og deltage i forelæsninger, gruppearbejde og vejledningsmøder, alt efter hvordan den studerendes skema ser ud på den pågældende dag. På den måde kommer du helt tæt på hverdagen som bachelorstuderende og har hele dagen mulighed for at få svar på dine spørgsmål om uddannelserne og studielivet fra en studerende. Derudover har du mulighed for at få en samtale med en studievejleder omkring ansøgning, optagelse og studievalg.

Det er muligt at følge 2. års- og 3. årsstuderende på alle bacheloruddannelserne – det vil sige studerende på Softwareudvikling (SWU), Digital Design og Interaktive Teknologier (DDIT/DMD), Global Business Informatics (GBI) og Data Science (DS). Du skal være opmærksom på, at det faglige niveau er forskelligt alt efter hvilket studieår, den studerende går på.

Et besøg som ’Studerende for en dag’ varer ca. 5 timer og består typisk af forelæsning, øvelsestime, rundvisning og frokost med værten. IT-Universitetet byder på en sandwich i frokostpausen.

For mere information: https://www.itu.dk/uddannelser/studieliv/studie-og-karrierevejledning